Landsmøde i 2017 for Anonyme alkoholikere

I 2017 er vi en styregruppe på 6 personer fordelt over hele region midt, der står for arrangementet.

Vi har valgt temaet ..et fællesskab af mirakler!
I AA ser vi nemlig mange mirakler.

Det største af dem alle, at Bill W. i sin tid fandt ud af, at hvis han fortalte andre ærligt om sine erfaringer med alkohol, kunne han i det mindste selv holde sig ædru. Da han så fandt en anden alkoholiker i Dr. Bob, der også erfarede det, blev de grundlæggere af en bevægelse, der er vokset til hele verden - hurtigere og med enklere midler, end man skulle tro muligt.

Men de daglige mirakler - dem vi ser, når en ny i AA får fat og i løbet få dage forandrer sig markant både indvendig og udvendig - er dog det, der rører os allermest. Det giver mod på fortsat at gøre en indsats for at bringe budskabet videre.

Der kan nævnes mange flere mirakler og paradokser. Vi har sat nogle af dem i slideshowet på forsiden.

På dette års møde kan du dele erfaringer, styrke og håb om

• alkoholisme som sygdom • at leve ædru  hvad er en højere magt og hvordan finder jeg denne? • hvad vil det sige at være sponsor • AAs historie • AA's traditioner • AAs 12 koncepter • Humor og selvironi og meget andet

Vi har også inviteret andre 12 trins fællesskaber!

Det sker ud fra tanker om:

- alkoholikerens familie ofte også er ramt og mange alkoholikere selv er påvirket af andre pårørende med alkoholisme. På landsmødet kan du afprøve disse fællesskaber og du har mulighed for at tage din familie med. Der er også noget for dem.  

- alkoholikere finder ofte ud af, at de har side-misbrug, når først den store kong alkohol er under kontrol. På landsmødet er der mulighed for at afprøve møder for dette.

Vi har reserveret 2 lokaler til andre fællesskaber, så der kan afholdes 6 møder for andre i løbet af weekenden inden for rammerne.

12 trins fællesskaber